Tunturi PERFORMANCE C50 R Eliptický trenažér

Tunturi PERFORMANCE C50 R Eliptický trenažér, černá, velikost UNI

Kvalitní produkt Tunturi PERFORMANCE C50 R Eliptický trenažér, černá, velikost UNI od kvalitní značky výhodně za Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 3 ks
29 490 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Hledáte náročný a rozmanitý trénink? Rádi si stanovíte jasné cíle? Objevte eliptický trenažér Tunturi PERFORMANCE C50 R se zadním pohonem, různými programy a se zpětnou vazbou. Tento eliptický trenažér je vybaven silnými a profesionálními strojovými ložisky. Rozsáhlý monitor zvládne mnoho funkcí a s integrovaným držákem na tablet a bluetooth připojením můžete používat různé aplikace. Fitness na eliptickém trenažéru je efektivní. V jeden moment zapojíte všechny svalové skupiny jedním plynulým pohybem. S rotační hmotou 28 kg můžete vyvinout výkon až 350 Wattů. Vyberte si z 20 programů nebo trénujte s konstantní úrovní odporu. Vestavěný ergometr reguluje a měří výkon. Monitor zobrazuje všechny informace včetně rychlosti, vzdálenosti, počtu otáček a spálených kalorií. Svou tepovou frekvenci zaznamenáte pomocí ručních senzorů nebo pomocí bezdrátového přijímače tepové frekvence. Naklápěcí monitor, nastavitelné komfortní pedály, ergonomické rukojeti, zadní pohon s kratším a strmějším zdvihem, to vše najdete při cvičení. Trénujte, kde chcete. Stroj disponuje transportními kolečky ve spodní části, které se strojem umožňují snadnou manipulaci.

Parametry produktu Tunturi PERFORMANCE C50 R Eliptický trenažér, černá, velikost UNI

  • Název: Tunturi PERFORMANCE C50 R Eliptický trenažér, černá, velikost UNI
  • Cena: 29490 Kč
  • Výrobce: Tunturi
  • EAN: 8717842028384
  • Barva: Černá
  • Velkost: UNI
  • Zařazení: jóga

Podobné produkty

Tunturi PERFORMANCE C50 R Eliptický trenažér, černá, velikost UNI

Najdete v kategorii: ,

Další produkty od výrobce

Tunturi

Tunturi PERFORMANCE C50 R Eliptický trenažér, černá, velikost UNI značky Tunturi - tento artikl je v tuhle chvíli ve výhodné akci za 29490 Kč. Podívejte se také na další položky v našem katalogu. Jen nyní je POŠTOVNÉ ZDARMA, když si vyberete zboží nad Kč. Nakupování na internetu je výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby